Låt oss höras!

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi är nyfikna på vad ditt företag eller organisation önskar för slags produktion och vi kan hjälpa er att arbeta fram er film. Vi tar hand om hela produktionen från idé till färdig film eller de delar som ni specifikt önskar hjälp med.

Azusa Street Productions är grundat av regissören Linnea Widén och produktionskontoret finns på Södermalm i Stockholm. Linnea Widén är även tillgänglig som föreläsare. Tveka inte att ta kontakt om du vill veta mer!

Azusa Street Productions

Besöksadress: Bellmansgatan 30, 118 47 Stockholm

Telefon: +46 70 645 40 45

Mail: info(at)azusastreet.se

Sagt om Azusa Street Productions

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Riksförbundet FUB och forskningsstiftelsen ALA har anlitat Azusa Street Productions ett flertal gånger för att dokumentera viktiga möten. Filmad dokumentation är ett viktigt verktyg för kunskapsspridning inom vår organisation som har personer med intellektuell funktionsnedsättning i fokus. Vi ställer inte bara höga krav på teknisk kvalite utan även höga krav på hur de vi samarbetar med bemöter vår målgrupp. Azusa Street Productions har klarat båda kraven med bravur."

Judith Timoney, FUB

"Azusa Street Productions film om vårt gymnasieprojekt i Gävle skildrade på ett finstämt sätt ungdomarnas tankar och upplevelser av arbetet. Det var roligt att samarbeta med ett produktionsbolag som kunde få de medverkande att känna trygghet på inspelningsplats och förmådde hitta den rätta tonen för vårt projekt i filmen."

Annika B. Persson, Svenska Kyrkan 

"Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Azusa Street Productions. Filmen fångade allt vi ville och produkten framställs på ett föredömligt sätt. Vi har kunnat nyttja filmen i många olika forum."

Anna Sjöström, Mitsubishi Electric