Svansjön

En film som berättar om teaterföreställningen Little Swan Lake. Föreställningen är en fri tolkning av klassiska Svansjön. Uppsättningen är ett samarbete mellan Claire Parsons Co & Dramaten. Filmen visades vid barn- och ungdomsfestivalen Bibu 2022.

Moln

En film om teaterföreställningen Moln, som i sin tur är baserad på poesi av Karin Boye. Musiken till föreställningen är skriven och framförd av artisten Jonathan Johansson. Moln blev uttagen till Scenkonstbiennalen 2022. Filmen var en del av barn- och ungdomsfestivalen BiBu 2022.

Talita

Talita hjälper kvinnor ur prostitution, pornografi och människohandel. Azusa Street Productions har producerat 18 filmer till Talita som går att beställa via Talita.

Mitsubishi Electric / Sverigefilmen

Från söder till norr i Sverige hittar man Mitsubishi Electrics värmepumpar i villor och fritidshus. Det här är en film som visar på mångfalden av boenden med olika slags värmepumpar från Mitsubishi Electric.

Swedstage / Virpi Pahkinen

I den här filmen berättar Virpi Pahkinen om sin dansföreställning Deep Time. Azusa Street Productions har producerat åtta filmer om olika föreställningar på Kungliga Operan, Unga Klara, Helsingborgs Stadsteater, Salong Giraff och många fler scener. Filmerna är gjorda för teaterfestivalen Swedstage som sändes online på grund av pandemin.

Mitsubishi Electric / Skåne

En film för Mitsubishi Electric som visar vad mycket trevligare saker man kan använda veden till när värmepannan har blivit utbytt till en modern luftvattenvärmepump. Filmen ingår i en serie av filmer som är inspelade över hela Sverige för Mitsubishi Electric.

Swedstage / Kungliga Operan

Regissören Sunil Munshi berättar om sin uppsättning av operan Klaus Nomi för Unga Operan. Filmen är en av åtta produktioner som Azusa Street Productions gjorde till teaterfestivalen Swedstage som sändes online under pandemin.

Mitsubishi Electric / Keinovuopio

Denna film är inspelad hemma hos Sixten som är Sveriges nordligaste invånare i byn Keinovuopio. Azusa Street Productions fick nöjet att filma när Sixten fick en värmepump installerad från Mitsubishi Electric. Filmen ingår i en serie filmer från hela Sverige som Azusa Street Productions producerat för Mitsubishi Electric.

Swedstage / Paneldebatt

Azusa Street Productions producerade en paneldebatt om yttrandefrihet ledd av frilansjournalisten och moderatorn Nedjma Chaouche. Debatten spelades in på Dansens Hus i Stockholm och var en del av teaterfestivalen Swedstage som sändes på nätet under pandemin.

Mitsubishi Electric

Det här är en presentationsfilm för Mitsubishi Electrics svenska Youtubekanal som visar deras produkter på privata fastigheter och hos företag i Göteborg och Stockholm.